Loja kendo me milingonat (ANT Ken A)

Qëllimi juaj është që të trokas tjetër në ujë i pari. Për ta bërë këtë, vazhdo me kujdes dhe sulmi me miun!

Të gjitha lojrat
Loja-kendo-me-milingonat-ant-ken-a
66% love këtë lojë