Kalë hipizimi lojën (Show Jumping)

Kalo gjitha pengesat në kurs në mënyrë. Dhe të fitojë kampionatin duke përfunduar kursin sa më shpejt të jetë e mundur! Por mos nxitojnë për polet dhe mos harroni se kali juaj mund të merrni të lodhur në qoftë se ju kërkoni atë shumë.

Verifikimet.

  • Rotate Left / Right.: Çelësat e Shigjetave Majtas / Djathtas.
  • Nxitimi.: Kyç Up Arrow.
  • Slow.: Poshte çelës Arrow.
  • Shko.: Spacebar.

Të gjitha lojrat
Kale-hipizimi-lojen-show-jumping
65% love këtë lojë