Janjić Game (Kayaking Rafting)

Shko poshtë në lumë me kajak tuaj dhe për të shmangur të gjitha kurthet e rrugës. Por shpërblimet janë të mirëpritur me krahë hapur! Të gjitha ka luajtur me miun.

Të gjitha lojrat
Janjic-game-kayaking-rafting
61% love këtë lojë