Set i vetetimash (Mountain Bike 3D)

Shpejtësia shtypjen është falë shumë të mira në 3D në lojë Pra, për të shmangur shkëmbinj që dot rrugën dhe për të mbledhur yjet më të duke qenë të shpejtë për të arritur në vijën e finishit!

Verifikimet.

  • Të shkojë në Left / Right.: Çelësat e Shigjetave Majtas / Djathtas.
  • Nxitimi.: Kyç Up Arrow.

Të gjitha lojrat
Set-i-vetetimash-mountain-bike-3d
84% love këtë lojë