Игра кајак-кану (кајак Рафтинг)

Одат надолу по поток со кајак и се избегнат сите стапици на патот. Но, бонуси се пречекани со отворени раце! Сите игра со глувчето.

Сите игри
Игра-кајак-кану-кајак-Рафтинг
61% сакам оваа игра