Јавањето игра (Прикажи скокање)

Прескокни сите пречки на курсот во ред. И да победи на шампионатот од завршувањето на курсот што е можно побрзо! Но, не брзаат да ги половите, и не заборавајте дека твојот коњ може да се уморни, ако го прашам исто така.

Проверки.

  • Ротирајте лево / десно.: Копчиња со стрелки лево / десно.
  • Забрзување.: Копче со стрелка нагоре.
  • Се забави.: Копче со стрелка надолу.
  • Скокни.: Spacebar.

Сите игри
Јавањето-игра-Прикажи-скокање
65% сакам оваа игра