Намести на велосипедизмот (планината Bike 3D)

Брзина на печатење е многу добар благодарение на 3D во играта Значи, да се избегне карпи кои точка на патот и ги собира повеќето ѕвезди додека се брза да стигне до финишот!

Проверки.

  • Премести во лево / десно.: Копчиња со стрелки лево / десно.
  • Забрзување.: Копче со стрелка нагоре.

Сите игри
Намести-на-велосипедизмот-планината-bike-3d
84% сакам оваа игра